Roskilde Garden tilbyder et unikt fællesskab, suveræn musikundervisning og spændende rejser i både ind – og udland. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af dette er her information omkring det at gå i Roskilde Garden, og hvordan man bliver Roskilde Garder:

Når man starter:

Du skal ikke kunne spille på et instrument, når du starter i Garden, det sørger vi for at du lærer. Vores undervisere er konservatorieuddannede, og der er mange instrumenter at vælge imellem. Du starter med marchtrænning og grundlæggende rytmik. Når du har gået i Garden i ca. 3 måneder kommer du til en optagelsesprøve, og umiddelbart herefter får du din uniform, og efter ca. 6 måneder begynder du at komme med Garden ud til arrangementer.

Hvad kræves der af en Roskilde Garder:

Vi stiller store krav til den enkelte dreng og forventer at man som Roskilde Garder prioriterer Garden højt. Vi øver to gange om ugen, mandage og onsdage, og for at kunne blive en god Garder kræver det også at du øver dig dagligt på dit instrument hjemme. Garden har ca. 50 - 60 arrangementer om året, men det er ikke alle arrangementer man deltager i de første par år.
Dette kan selvfølgelig godt lyde overvældende, men vi oplever, at drengene, der går i Garden bliver så opslugt af deres interesse, så det er helt naturligt. Familie og skole har naturligvis første prioritet, men vi forventer også at forældre til en Roskildegarder bakker aktivt op og støtter op omkring Roskilde Garden.